cazare rustica predeal

Wiki Article



cazare predeal belvedere
Ops acest comerciant nu este partener Edenred. Avem încredere în gusturile tale şi vom facial area demersurile necesare să includem această locaţie în reţeaua noastră de parteneri. Pentru asta, te rugăm să laşi propunerea ta în formularul de aici

Recomand cu drag cazarea, aveți spatiu destul de parcare, se poate facial area grătar aveți absolut tot ceea ce doriți în materie de relaxare. Ca și confort și utilități cât și ca și nivel de curățenie nota ten. Gazda este foarte de treaba comunicarea a fost una excepțională.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                apasa aici                                                                                                              

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din inside

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil treatment îl are worthy ofște fac destinația excellentă de vacanță”

Situat la marginea oraşului Predeal, Hotelul Orizont pune la dispoziție o zonă de spa şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la World wide web WiFi şi TV cu ecran plat.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să encounterți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Situată la doar fifteen moment de mers cu mașina de centrul municipiului Cluj-Napoca, căsuța din copac este spațioasă și oferă tot confortul necesar pentru a petrece câteva zile de vis. De aici, poți admira apusuri de mai multe soare spectaculoase, având la dispoziție o verandă pentru a te relaxa.

De reținut: este o casuță în copac, în mijlocul naturii și e potrivită exclusiv pentru cei care sunt adepții cazărilor rustice.

Hotel and Restaurant No. 107 in Predeal gives a fantastic stick with spacious, thoroughly clean rooms along with a welcoming atmosphere. The cafe is a emphasize, serving fabulous food and consume that could delight any palate.

Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul contemporary. În inside veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți privi stelele, munții și asculta sunetele naturii. Ce este significant de știut: nu există conexiune wi-fi la Online, iar cazare predeal ase semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat cazare august predeal de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape de natură: lumea ta, lumea greată. Porniți într-o călătorie intimateă prin peisajul rural românesc!

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in descopera cat mai scurt timp informatia publicata.

Multe dintre unități NU settle foră acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta property legislatie despre noi GDPR termeni si conditii contact Destinația:

Report this wiki page